Påskeskirennet 2024

Påskeskirennet 2024

Publisert av Bjørn Vidar Granum den 20.06.24.

Løypemelding fra Påskeskirennet 2024
Årets værmelding for langfredag viste seg å være presis, og de siste års strålende solskinn ble byttet ut med tåke, fukt i luften og fravær av sol. Arrangementskomiteen var spente på oppmøte da de skjærtorsdag forberedte Påskeskirennet med å merke løyper, bygge hopp og kuleløyper. Langfredag startet med rigging av start- og målseil samt forberedelse for utdeling av startnummer. «Hvor mange nummer kommer til å deles ut i år?» var det store spørsmålet. Det gikk ikke lang tid før de første deltakerne dukket opp og det strømmet stadig til nye. Røde Kors stilte med grill og kiosk, og det var godt med besøk i kiosk. En stor takk til Røde kors for innsatsen og hjelpen med rigging og sporsetting for hoppet! 

Rundt 275 startnummer ble utdelt og aldersklassene strakk seg fra 3-4 år og godt opp i seniorklassene. Det var kort løype for de aller yngste og lenger løype for de over 8 år. Da kom det i tillegg enten hopp, kuleløype eller rett ned som alternativer. Det er mulig å snappe til seg stilpoeng om man velger hoppet eller om man har et stilig antrekk! Da alle utøverne hadde tilbakelagt sine distanser og fått en velfortjent medalje rundt halsen så var det loddtrekning på startnummer samt kåring av beste kostyme, beste hopp og et par andre utmerkelser. Arrangementet ble avsluttet etter påskeharegodisjakt. 

Arr.komm ønsker å takke alle fremmøtte for strålende innsats i skisporet, sportsmanship og for god stemning på arrangementet! Støttespillere for gjennomføringen, Røde Kors og løypekjørere fortjener et stort Takk for hjelpen! 

Vi håper å se dere langfredag 2025 for nytt påskeskirenn. Har du lyst til å bidra i forbindelse med arrangementet, forberedelser skjærtorsdag eller under selve Påskeskirennet så ta kontakt med styret. Enkle, konkrete oppgaver. Feks, lede 5-6 åringene gjennom løypa, sette opp løypeflagg, bygge hopp, godisvakt og lignende. «God-stemning garanti»