Skiboka i ny utgave

Skiboka i ny utgave

Publisert av Sissel Fornes den 07.02.23.

I den nye utgaven er det lagt til høydeprofiler, tydeligere kart og dessuten QR-koder til digitale kart for hver tur. I tillegg er kommet mange nye bilder, blant annet av den kjente sportsfotografen Geir Olsen.

– Den samlede skidestinasjonen Lillhammerfjellet har verdensklasse, og vi ønsker å gi en helhetlig presentasjon av området, servicetilbudet og de beste turene, sier Øyvind Wold.

 

Foto: Øyvind Wold

Boka tar for seg turmuligheter ut fra fem forskjellige utgangspunkter, og har turer i diverse kategorier. Du finner blant annet forslag til korte familievennlige «Bli kjent»-turer, beskyttede uværsløyper, turer til serveringssteder, lengre snaufjellsrunder og toppturer med slående utsikt. For de som vil virkelig svette litt, kan for eksempel «Birken-testen» fra Mosetertoppen skistadion, med over tusen høydemeter stigning, være aktuell.

 

Foto: Øyvind Wold

 

Boka kan kjøpes på mosetertoppenskiline.no/nettbutikk + Sport1-butikker i Lillehammer & omegn. Overskuddet av boksalget går til Øyer Turskiløyper

 

Øyvind Wold har skrevet og fotografert mye om sykkel og friluftsliv siden 2000. Han har gitt ut ti turbøker om sykkel og ski og skriver for flere norske nettsider og magasiner, blant annet Friluftsliv, Syklistene, Terrengsykkel, Gruppetto sykkelsport, Utemagasinet, Snø&Ski og Padling.